CAS eller Ka’-Selv – Københavns Universitet

14. december 2016

CAS eller Ka’-Selv

Artikel

”Matematik med IT” er både titlen på et udviklingsarbejde og en ny grundbog - hvortil Niels Grønbæk (CMU) har bidraget med kapitlet ”CAS eller Ka’-Selv”.

”Matematik med IT” er et udviklingsarbejde, der gennemføres af Danmarks Matematiklærerforening i årene 2015-2017. Projektet støttes af

• A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal,
  • Wolfram,
  • Texas Instruments og
  • Forlaget Matematik.

Det sker i et tæt samarbejde med VIA, @ventures (kompetencecenter for e-læring og Aarhus Business Colleges udviklingsafdeling), professor Morten Misfeldt (Aalborg Universitet, København) samt samtlige CFU’er - landets Centre for Undervisningsmidler.

På startkonferencen den 22. november 2016 holdt Niels Grønbæk (CMU) et oplæg CAS og matematik i gymnasiet. Se hele programmet her

I forbindelse med udviklingsarbejdet er grundbogen Matematik med IT er blevet udarbejdet – med bidrag fra Niels Grønbæk. Se Kapitel 6 i Matematik med it.